Taco prieskonių mišinys | Arba atskirai: druska, pipirai, česnako milteliai, malta paprika, kuminas,
Kajeno paprika
Nachos traškučiai
Čederio sūris
1 pomidoras
1 avokadas
Konservuoti jalapenų griežinėliai
Šviežia kalendra
3 v. š. graikiško jogurto
1 skiltelė česnako
Druska, pipirai
1 žalioji citrina
Čili padažas | Jei mėgstate aštriau
Gaminimo eiga
Jautienos kepsnį supjaustome kubeliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame jautienos kubelius ir kepame apie 5 minutes, kartas nuo karto mėsą apversdami. Baigiant kepti pabarstome prieskonių mišiniu, išmaišome ir pakepiname dar minutę.
Kepimo skardą dedame į iki 150 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame 7–8 minutes.
Ant viršaus išdėliojame pomidorų kubelius, jalapeno griežinėlius, avokado juosteles ir šviežią kalendrą. Viską apšlakstome žaliosios citrinos sultimis ir, jei mėgstate aštriau, čili padažu.