Stiklinius makaronus užpilame verdančiu vandeniu, po kelių minučių nupilame, perliejame šaltu vandeniu ir dedame į dubenį.
Agurkus, morkas ir kopūstus supjaustome plonomis juostelėmis ir suberiame į dubenį su makaronais.
Ruošiame padažą: indelyje sumaišome visus padažo ingredientus, supilame prie salotų ir gerai išmaišome. Leidžiame salotoms pastovėti kambario temperatūroje, kol paruošime jautieną. Tuo metu dalis padažo įsigers į salotas, skoniai susiriš, salotos bus aromatingesnės.
Jautieną šiam patiekalui galima ruošti dviem būdais: kaip steiką arba kaip pilnai iškepusias smulkesnes jautienos juosteles.
Jei norite steiko varianto, kepame taip: į gerai įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame kambario temperatūros jautienos išpjovą ir kepame ant didelės kaitros 8 minutes, kas minutę apversdami. Iškepusią mėsą perkeliame ant pjaustymo lentelės, pabarstome druska ir pipirais, leidžiame pailsėti kambario temperatūroje 5 minutes, tuomet supjaustome plonomis juostelėmis ir dedame jas ant salotų.
Jei norite pilnai iškepusių smulkesnių jautienos juostelių, kepame taip: jautienos išpjovą supjaustome smulkiomis pailgomis juostelėmis, sumaišome su 2 v. š. sojų padažo, beriame į įkaitintą keptuvę ir kepame maišydami apie 5 minutes. Iškepusias jautienos juosteles sumaišome su salotomis.
Patiekiame su žaliosios citrinos ketvirčiu, pabarstome sezamų sėklomis, aitriosios paprikos griežinėliais ir šviežia kalendra.