Jautienos antrekotą dedame ant pjaustymo lentelės ir gerai pagaląstu peiliu pjauname jį horizontalioje plokštumoje (pilnai neperpjauname). Atverčiame antrekotą lyg knygą. Angliškai toks steiko pjovimo būdas vadinasi Butterfly technique.
Atverstą antrekotą pjaustome siauromis juostelėmis (maždaug 14 x 2 cm)
Antrekoto juosteles dedame į dubenėlį ir užpilame pusę sumaišyto padažo. Paliekame pasimarinuoti apie 15 min.
Smidrus apšlakstome alyvuogių aliejumi
Imame vieną antrekoto juostelę ir vyniojame ją ant smidro. Mėsą prie smidro galime pritvirtinti dantų krapštuku.
Kepame 200 laipsnių uždarame grilyje po keletą minučių iš abiejų pusių. Prieš smidrus apverčiant ir apvertus, patepame juos likusiu padažu.
Iškepusius smidrus pabarstome smulkintais svogūnų laiškais ir sezamų sėklomis.