Išverdame ryžių vermišelius ir perliejame juos šaltu vandeniu.
Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kepame kambario temperatūros jautieną po keletą minučių iš abiejų pusių. Išėmę mėsą iš keptuvės, pabarstome druska ir pipirais, leidžiame jai pailsėti 5–10 min. Tuomet supjaustome plonomis juostelėmis.
Morkas ir agurkus pjaustome šiaudeliais. Suplėšome salotos lapus.
Sumaišome padažo ingredientus.
Sukame summer rolls’us: ryžių popieriaus lakštą merkiame į šaltą vandenį ir palaikome 10 sekundžių. Išėmę iš vandens perkeliame ant lentelės. Lakšto viduryje dėliojame priedus. Nuo apačios atkeliame lakštą, juo apsukame visus priedus, užlenkiame šonus ir susukame.
Prieš patiekiant summer rolls’us galima perpjauti per pusę. Patiekiame su paruoštu padažu.