Jautieną susmulkinkite mažais vieno kąsnio gabalėliais. Užberkite krakmolo, išmaišykite rankomis, kad kiekvienas gabalėlis gerai pasidengtų.
Dubenyje sumaišykite padažo ingredientus, juos atidėkite. Morką ir papriką supjaustykite juostelėmis.
Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Suberkite daržoves, pakepkite keletą minučių, kolsuminkštės. Tada išimkite iš keptuvės į dubenėlį, atidėkite. Keptuvę vėl statykite ant kaitros, įkaitinkite likusius 2 šaukštus aliejaus. Jame apkepinkite mėsos gabalėlius. Dėkite juos į keptuvę vienu sluoksniu. Jei keptuvė nedidelė, iš pradžių apkepkite pusę gabalėlių, juos išimkite iš keptuvės (galite dėti į dubenėlį su apkeptomis daržovėmis), tada suberkite likusius.
Mėsos gabalėlius kepkite po 1 min. iš visų pusių. Bebaigiant kepti, atidėtas daržoves (ir mėsos
gabalėlius, jei kepėte juos per kelis kartus) vėl sudėkite atgal į keptuvę. Užpilkite padažą,pakaitinkite iki virimo, tada sumažinkite kaitrą ir patroškinkite viską 5–7 minutes.
Patiekite su ryžiais arba ryžių makaronais, užberkite svogūnų laiškų ir sezamų sėklų.