Ingredientai
Apatiniam tešlos sluoksniui (23 cm skersmens kepimo indui) reikės:
- 185 g miltų
- 115 g šalto sviesto
- 0,5 a. š. druskos
- 2-3 v. š. šalto vandens
Mėsos įdarui reikės:
- 2 pakuočių (apie 800 g) „Feel the Beef“ 30 dienų brandintos jautienos sprandinės
- 125 g šaltai rūkytos šoninės
- 1 saliero lapkočio
- 1 morkos
- 1 didelio svogūno
- 3 skiltelių česnako
- 200 g pievagrybių
- Druskos, pipirų
- 700 ml jautienos sultinio (naminio arba pagaminto iš kubelio)
- 200 ml stauto (tamsaus alaus)
- 50 g sviesto
- 3 v. š. miltų
Viršutiniam tešlos sluoksniui reikės:
- Šaldytos sluoksniuotos tešlos
- 1 kiaušinio