Kaprio Išpjovos kepsniai

Jautienos išpjova Jautienos išpjova
Laikas 15 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
Gaminimo eiga
  1. Kepame jautieną. Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kambario temperatūros jautieną kepame po 4 minutes iš abiejų pusių. Jeigu turite, naudokite mėsos termometrą. Vidutiniškai iškeptos jautienos vidinė temperatūra bus apie 57 °C. Išėmę mėsą iš keptuvės pabarstome druska ir pipirais bei leidžiame jai pastovėti 5–10 min.
  2. Riekelėmis supjaustome pomidorą ir mocarelą.
  3. Ant jautienos steikų dėliojame pomidoro ir mocarelos riekeles, pašlakstome balzaminiu kremu, dėliojame šviežio baziliko lapelius.
Grįžti