Į smulkintą sauso brandinimo jautieną suberiame rūkytą papriką, druską ir pipirus. Įpilame šlakelį žuvies padažo ir viską gerai išmaišome. Suformuojame paplotėlius, abi puses aptepame aliejumi ir paliekame pastovėti pusvalandį.
Kepsninę įkaitiname iki 200 °C ir tiesioginėje kaitroje apkepame jautienos paplotėlius po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Toje pačioje kepsninėje apkepame mėsainių bandeles.
Į įkaitintą keptuvę įpilame šlakelį grietinėlės, suberiame tarkuotą sūrį ir nuolat maišydami jį išlydome.
Ant mėsainio bandelės apatinės dalies dedame gausiai saulėgrąžų daigų, jautienos paplotėlį, ant jo užpilame lydyto sūrio, uždedame karamelizuotus svogūnus ir viską uždengiame viršutine mėsainio bandelės pusele.