Valandą prieš kepimą mėsą išimkite iš šaldytuvo. Brandintos mėsos neplaukite tik nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir apibarstykite druska su pipirais. Svogūnus su česnakais nulupkite ir susmulkinkite. Morkas nuskuskite ir kartu su salierų kotais supjaustykite.
Troškinimui skirtame puode ant alyvuogių aliejaus apkepinkite mėsą. Kai ji apkeps, išimkite iš puodo, o į jį sudėkite pjaustytus svogūnus su česnakais. Kai jie apkeps, sudėkite pjaustytus šoninės kubelius. Tada pjaustytas morkas su salierais. Maišykite, kad viskas gražiai apkeptų, o galiausiai atgal į puodą sudėkite ir anksčiau apkeptą mėsą, berkite miltus ir gerai išmaišykite.
Tada ant visų apkeptų ingredientų užpilkite alų, palaukite kol jis užvirs, sukrėskite pomidorų tyrę ir supikite sultinį. Uždenkte puodą, sumažinkite ugnį ir lėtai troškinkite ant mažos kaitros apie 2,5 val., kol mėsa pilnai suminkštės.