Jautieną išimame iš šaldytuvo likus valandai iki kepimo, kad mėsa būtų kambario temperatūros.
Keptuvėje apskrudiname šoninę po kelias minutes iš abiejų pusių. Apskrudintą šoninę atidedame.
Gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi. Į ją dedame mėsą ir kepame lygiai 6 minutes, tiksliai kas minutę apversdami. Kepdami 6 minutes gausite vidutiniškai iškeptą sultingą jautieną. Jei kepsnys storesnis, kepkite 8 minutes.
Kai jautiena iškepa, pabarstome druska ir pipirais bei paliekame kambario temperatūroje 5 minutėms, po to supjaustome plonomis juostelėmis.
Ruošiame padažą – sumaišome visus jo ingredientus.
Į lėkštes dedame nuplautas ir nusausintas salotas, visas daržoves, mocarelą, moliūgų sėklas, užtrupiname skrudintą šoninę, dedame jautienos juosteles ir apšlakstome paruoštu padažu.