Svogūną, morką ir salierų stiebus supjaustykite nedideliais, vienodais kubeliais, porą – plonais griežinėliais. Troškintuve arba puode storu dugnu įkaitinkite aliejų ir pakepinkite daržoves, kol svogūnai suminkštės. Iškepusias išimkite ir trumpam atidėkite.
Jautieną supjaustykite gabaliukais, sudėkite į maišelį, ten pat suberkite miltus ir gerai pakratykite. Jei reikia, į puodą įpilkite daugiau aliejaus, gerai įkaitinkite ir apkepinkite miltuose apvoliotą jautieną, kol gražiai apskrus iš visų pusių – užtruksite apie 7 minutes.
Tuomet į puodą grąžinkite apkeptas daržoves, sudėkite prieskonines žoleles, jautienos sultinį ir uždenkite dangčiu. Kai užvirs, kaitrą sumažinkite iki žemos arba dėkite į orkaitę 1 ½ – 2 val. Kartą per virimo laiką patikrinkite, ar nereikia daugiau skysčio, ir, jei reikia, įpilkite. Po maždaug 1 ½ valandos virimo sudėkite nuvalytas morkas ir bulves ir vėl uždenkite. Virkite dar 20 –25 min. arba kol daržovės išvirs. Pačioje pabaigoje sudėtikite žirnelius / šparagines pupeles. Jei reikia, įberkite druskos.
Jei padažas per skystas, dalį sultinio sumaišykite su trupučiu miltų ir įmaišę į troškinį trumpai pakaitinkite, kol sutirštės.
Valgykite vieną ar su šiltais ryžiais, perlinėmis kruopomis, grikiais, kuskusu ar kremine kukurūzų koše.