Jautieną išimame iš šaldytuvo bent jau valandą prieš gamybą – kepant mėsa turi būti kambario temperatūros.
Jautieną apšlakstome alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais.
Keptuvėje gerai įkaitiname aliejų ir ant didžiausios kaitros apkepiname mėsą po pusantros minutės iš abiejų pusių ir po pusę minutės iš visų šoninių kraštų.
Leidžiame mėsai pastovėti kambario temperatūroje 10 – 15 min, tuomet perkeliame pusvalandžiui į šaldiklį. Šis žingsnis leis lengviau gražiais lygiais gabalėliais supjaustyti mėsą ir iš jos neišbėgs sultys.
Tuo tarpu įkaitintame aliejuje kelias minutes iki gražios auksinės spalvos pagruzdiname plonai pjaustytus česnakus.
Sumaišome visus padažo ingredientus ir pakaitiname puode minutę.
Supjaustome mėsą maždaug pusės centimetro juostelėmis.
Mėsą išdėliojame lėkštėje, apipilame paruoštu padažu ir pabarstome gruzdintais česnakais, čili griežinėliais, svogūno laiškais ir sezamo sėklomis.