Apie
Patarimai
Produktai
30 dienų brandinimo
60 dienų brandinimo
Marmurinė jautiena
Receptai
Restoranams
Mūsų mėsą galite rasti
lt
▼
en
Omleto keksiukai su jautiena ir daržovėmis
Jautienos didkepsnis „Topside"
40 min
8 keksiukai
Ingredientai
1 „Feel the Beef“ didkepsnis „Topside“
Druska, pipirai
Aliejus kepimui
4 kiaušiniai
4 v. š. pieno
1 v. š. aliejaus arba lydyto sviesto
2 v. š. miltų | Sveikesnei versijai – viso grūdo miltų, versijai be glitimo – kukurūzų miltų
100 g čederio
1/2 stiklinės šaldytų žirnelių
Gaminimo eiga
Kambario temperatūros jautieną supjaustome nedideliais kubeliais.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame jautienos kubelius ir iškepame. Baigiant kepti pabarstome druska ir pipirais. Svarbu neperkepti, pakaks 5 minučių.
Dubenyje išplakame kiaušinius su pienu ir aliejumi. Suberiame miltus, išmaišome.
Į masę dedame keptą jautieną, tarkuotą sūrį ir žirnelius, beriame druskos ir pipirų, viską gerai išmaišome.
Masę dedame į keksiukų formeles.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių. Orkaitėje keksiukai labai išsipūs, o kambario temperatūroje kiek sukris.
Grįžti