1. Kepsninę įkaitiname iki 200 °C. Papriką, baklažaną, ir cukiniją sumetame tiesiogiai ant anglių ir apdeginame iš visų pusių. Daržoves išimame iš kepsninės, nulupame odelę ir stambiai supjaustome. Sudedame į virtuvinį kombainą ir pasmulkiname. Į daržovių masę įspaudžiame pusės citrinos sultis, įberiame druskos, pipirų, smulkintų kalendrų ir viską gerai išmaišome.
2. Jautieną išimame iš vakuumo ir pusvalandį palaikome kambario temperatūroje, tuomet iš abiejų pusių aptepame aliejumi ir kepame kepsninėje 200 °C temperatūroje ant tiesioginės kaitros apie 2–3 min. iš kiekvienos pusės. Išėmę iš kepsninės leidžiame mėsai pailsėti 5–10 minučių ir tik tuomet apibarstome druska bei pipirais.
3. Lėkštėje patiekiame supjaustytą jautieną, ant viršaus dedame degintų daržovių salsą, o šalia patiekiame marinuotas daržoves.