Apie
Patarimai
Produktai
30 dienų brandinimo
60 dienų brandinimo
Marmurinė jautiena
Receptai
Restoranams
Mūsų mėsą galite rasti
lt
▼
en
Azijietiški makaronai su brandinta jautiena
Jautienos didkepsnis „Topside"
20 min
4 porcijos
Ingredientai
200 g kiaušininių makaronų
2 „Feel the Beef“ jautienos didkepsniai „Topside“
1 brokolis
4 skiltelės česnako
3 cm imbiero šaknies
Aliejus kepimui
Sezamų sėklos
Padažo ingredientai:
1/2 stiklinės jautienos sultinio
1/2 stiklinės sumažinto sūrumo sojų padažo
2 v. š. rudojo cukraus
1 v. š. ryžių acto
1 v. š. skrudintų sezamų aliejaus
1 v. š. krakmolo
Gaminimo eiga
Ruošiame padažą: indelyje sumaišome visus jo ingredientus.
Jautienos kepsnius supjaustome plonomis juostelėmis.
Brokolį supjaustome žiedynais.
Česnaką ir imbierą sutarkuojame.
Makaronus išverdame ir perliejame šaltu vandeniu.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame jautienos juosteles ir kepiname ant didelės kaitros kelias minutes.
Į keptuvę beriame brokolį, česnaką ir imbierą, kepiname viską maišydami dar kelias minutes.
Į keptuvę dedame virtus makaronus, supilame padažą ir maišydami kaitiname apie minutę, kol padažas susigeria į makaronus ir sutirštėja.
Patiekiame pabarstę sezamų sėklomis.
* Įdėjus į sandarius indelius, patiekalas puikiai laikosi šaldytuve 3 paras.
Grįžti