Nupjaustome brokolio žiedynus, didžiuosius papildomai perpjauname perpus ar į keturias dalis.
Česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame arba sutarkuojame.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame brokolį, česnaką ir imbierą, kepiname kelias minutes maišydami, atidedame.
Keptuvėje įkaitiname dar šiek tiek aliejaus, sudedame jautieną ir iškepame. Kepame ant didelės kaitros ir gana greitai, ne ilgiau kaip 5 minutes. Iškepusią mėsą atidedame.
Į keptuvę pilame paruoštą padažą, maišydami kaitiname kelias minutes, kol padažas sutirštėja.
Prie padažo grąžiname iškepusią jautieną ir brokolius, viską išmaišome.
Į pietų dėžutes dedame ryžių, ant viršaus – jautienos ir brokolių. Pabarstome smulkintais žalumynais ir sezamo sėklomis.