Ingredientai
- 2 „Feel the Beef“ jautienos maltinių mėsainiams
- 50 g čederio
- 8 tigrinių krevečių
- 1 a. š aliejaus
- 0,5 a. š. Kajeno prieskonių mišinio
- 3 v. š. majonezo
- 0,5 a. š. Dižono garstyčių
- 0,25 žaliosios citrinos sulčių
- 1 a. š. maltos paprikos
- 2 brioche bandelių
- 2 salotų lapų
- Konservuotų jalapenų
Keptiems batatams reikės:
- 3 mažų batatų
- 1 v. š. alyvuogių aliejaus
- 0,5 a. š. česnako miltelių
- 0,5 a. š. maltos paprikos
- 0,5 a. š. druskos
- 1 v. š. krakmolo
Gvakamolei reikės:
- 1 gerai prinokusio avokado
- 1 a. š. graikiško jogurto
- 0,25 žaliosios citrinos sulčių
- 1 mažos skiltelės česnako
- Saujelės šviežios kalendros
- Druskos, pipirų