Jautienos kepsnys su sepijų spagečiais ir daržovėmis
Ingredientai
- Brandintas „Feel the Beef“ jautienos kepsnys „Minutė“
- 30 g alyvuogių aliejaus
- Druska, pipirai
- Šviežias rozmarinas
- 30 g česnako
- 50 g sviesto
- 100 g grilintų cukinijų
- 100 g šparagų
- 20 g geltonųjų marinuotų paprikyčių
- 20 g raudonųjų marinuotų paprikyčių
- 1 pakuotė spagečių su sepijų rašalu
Gaminimo eiga
- Mėsą 30 min. palaikome kambario temperatūroje, nusausiname. Mėsą tepame aliejumi, apiberiame druska ir pipirais.
- Gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi ir apkepame mėsą iš visų pusių.
- Į keptuvę pridedame sviesto, česnako, rozmarino ir šauname į orkaitę (220°C 2-3 min.). Prieš patiekdami, leidžiame mėsai 5 min. „pailsėti“.
- Ruošiame garnyrą: ant trupučio aliejaus pakaitiname smulkintą česnaką, rozmariną, grilintas cukinijas, šparagus, marinuotas paprikytes, apvirtus spagečius (juos išverdame pasūdytame vandenyje pagal gamintojo rekomendacijas). Pagardiname druska ir pipirais.
Grįžti