Jautienos kepsnys su sepijų spagečiais ir daržovėmis

Kepsnys „Minutė" Kepsnys „Minutė"
Laikas 15 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
  • Brandintas „Feel the Beef“ jautienos kepsnys „Minutė“
  • 30 g alyvuogių aliejaus
  • Druska, pipirai
  • Šviežias rozmarinas
  • 30 g česnako
  • 50 g sviesto
  • 100 g grilintų cukinijų
  • 100 g šparagų
  • 20 g geltonųjų marinuotų paprikyčių
  • 20 g raudonųjų marinuotų paprikyčių
  • 1 pakuotė spagečių su sepijų rašalu
Gaminimo eiga
  1. Mėsą 30 min. palaikome kambario temperatūroje, nusausiname. Mėsą tepame aliejumi, apiberiame druska ir pipirais.
  2. Gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi ir apkepame mėsą iš visų pusių.
  3. Į keptuvę pridedame sviesto, česnako, rozmarino ir šauname į orkaitę (220°C 2-3 min.). Prieš patiekdami, leidžiame mėsai 5 min. „pailsėti“.
  4. Ruošiame garnyrą: ant trupučio aliejaus pakaitiname smulkintą česnaką, rozmariną, grilintas cukinijas, šparagus, marinuotas paprikytes, apvirtus spagečius (juos išverdame pasūdytame vandenyje pagal gamintojo rekomendacijas). Pagardiname druska ir pipirais.
Grįžti