Ištraukiame mėsą iš šaldytuvo likus bent valandai iki gamybos. Mėsa iškeps minkštesnė, jei prieš kepant spės atšilti iki kambario temperatūros.
Išverdame ryžius.
Labai gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi, dedame jautienos kumpio didkepsnius ir kepame ant didelės kaitros 8 minutes kas minutę apversdami.
Iškepusią mėsą pabarstome druska ir pipirais, prieš pjaustydami leidžiame 10 minučių „pailsėti“ ir tuomet supjaustome maždaug 1 centimetro gabalėliais.
Keptuvėje kelias minutes apkepiname edamame pupeles.
Indelyje sumaišome visus padažo ingredientus.
Į dubenėlius dedame ryžių, ant viršaus išdėliojame steiko gabalėlius, agurkus, ridikėlius, avokadus, edamame pupeles.
Viską apšlakstome paruoštu padažu, sezamo sėklomis, čili griežinėliais ir smulkintais svogūno laiškais.