Apie
Patarimai
Produktai
30 dienų brandinimo
60 dienų brandinimo
Marmurinė jautiena
Receptai
Restoranams
Mūsų mėsą galite rasti
lt
▼
en
Brandintos jautienos T-Bone steikas su grilintomis daržovėmis
Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
15 min
1
Ingredientai
„Feel the Beef“ brandintos jautienos T-Bone kepsnys
30 g alyvuogių aliejaus
Druska, pipirai
Šviežias rozmarinas
30 g česnako
50 g sviesto
100 g grilintų cukinijų
100 g grilintų paprikų „Piquillo“
1 skardinė vyšninių pomidoriukų savo sultyse
Gaminimo eiga
Mėsą palaikome kambario temperatūroje 30 min., nusausiname. Mėsą tepame aliejumi, apiberiame druska ir pipirais.
Gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi ir apkepame mėsą iš visų pusių.
Į keptuvę pridedame sviesto, česnako, rozmarino ir šauname į orkaitę (220° C 2-3 min.). Prieš patiekdami, leidžiame mėsai 5 min. „pailsėti“.
Ruošiame garnyrą: ant trupučio aliejaus pakaitiname smulkintą česnaką, rozmariną, grilintas cukinijas, „Piquillo“ paprikas, vyšninius pomidorus. Pagardiname druska ir pipirais.
Grįžti