Apie
Patarimai
Produktai
30 dienų brandinimo
60 dienų brandinimo
Marmurinė jautiena
Receptai
Restoranams
Mūsų mėsą galite rasti
lt
▼
en
Brandintos jautienos T-Bone steikas su kriaušėmis ir cukinijomis
Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
20 min
1 porcija
Ingredientai
„Feel the Beef“ brandintos jautienos T-Bone kepsnys
30 g alyvuogių aliejaus
Druska, pipirai
Šviežias rozmarinas
30 g česnako
50 g sviesto
100 g grilintų cukinijų
100 g mini kriaušyčių
100 g apvirtų bulvių
50 g apvirtų šparagų
50 g šalotinių svogūnų
100 g pomidorų „Passatos“
Kalendra, petražolės
Gaminimo eiga
Mėsą 30 min. palaikome kambario temperatūroje, nusausiname. Mėsą tepame aliejumi, apiberiame druska ir pipirais.
Gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi ir apkepame mėsą iš visų pusių.
Į keptuvę pridedame sviesto, česnako, rozmarino ir šauname į orkaitę (220°C 2-3 min.). Prieš patiekdami, leidžiame mėsai 5 min. „pailsėti“.
Ruošiame garnyrą: ant trupučio aliejaus pakaitiname smulkintą česnaką, šalotinį svogūną, pomidorų „Passatą“, rozmariną, grilintas cukinijas, mini kriaušytes, šparagus ir bulves. Pagardiname druska ir pipirais.
Grįžti