Brandintos jautienos T-Bone steikas su kriaušėmis ir cukinijomis

Jautienos nugarinė su kaulu T Bone Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
Laikas 20 min
Porcijos 1 porcija
Ingredientai
  • „Feel the Beef“ brandintos jautienos T-Bone kepsnys
  • 30 g alyvuogių aliejaus
  • Druska, pipirai
  • Šviežias rozmarinas
  • 30 g česnako
  • 50 g sviesto
  • 100 g grilintų cukinijų
  • 100 g mini kriaušyčių
  • 100 g apvirtų bulvių
  • 50 g apvirtų šparagų
  • 50 g šalotinių svogūnų
  • 100 g pomidorų „Passatos“
  • Kalendra, petražolės
Gaminimo eiga
  1. Mėsą 30 min. palaikome kambario temperatūroje, nusausiname. Mėsą tepame aliejumi, apiberiame druska ir pipirais.
  2. Gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi ir apkepame mėsą iš visų pusių.
  3. Į keptuvę pridedame sviesto, česnako, rozmarino ir šauname į orkaitę (220°C 2-3 min.). Prieš patiekdami, leidžiame mėsai 5 min. „pailsėti“.
  4. Ruošiame garnyrą: ant trupučio aliejaus pakaitiname smulkintą česnaką, šalotinį svogūną, pomidorų „Passatą“, rozmariną, grilintas cukinijas, mini kriaušytes, šparagus ir bulves. Pagardiname druska ir pipirais.
Grįžti