Bulves ir morkas nuskutame ir supjaustome kubeliais. Moliūgą ir salierą taip pat supjaustome smulkiais kubeliais.
Čanachines ištepame aliejumi ir dedame po saują bulvių, moliūgo, saliero, mėsos, morkų, į kiekvieną indelį – po 1/4 smulkinto svogūno, po 2 smulkintas česnako skilteles, po vieną lauro lapą, po 2 kvapiuosius pipirus ir po 3 juoduosius.
Pagardiname žiupsneliu druskos, trupučiu cukraus, kmynais. Ant viršaus dedame dar po saują bulvių ir po 3 v. š. pomidorų padažo į kiekvieną molinuką.
Supilame sultinį (jo pilti tiek, kad apsemtų viršutinį bulvių sluoksnį). Uždengiame dangteliais ir dedame į iki 200-230 laipsnių įkaitintą kepsninę arba orkaitę. Kepame 1 val. Likus 20 min iki kepimo pabaigos nuimame dangtelius, kad skystis šiek tiek nugaruotų.