Į keptuvę pilame šlakelį alyvuogių aliejaus ir dedame trintų daržovių mišinį – vieną morką, svogūną ir salierą.
Kubeliais supjaustome bulves ir dedame į troškinį. Apkepintą masę pagardiname balzamiko actu, druska ir pipirais. Pilame stiklinę vyno ir leidžiame nugaruoti. Sumažiname kaitrą ir leidžiame troškintis 10-15 minučių.
Jautieną ir ėrieną nusausiname, patepame alyvuogių aliejumi ir dedame į gerai įkaitintą grilį.
Ruošiame padažą: sukapojame šviežią čiobrelį ir česnako skilteles, beriame į dubenėlį ir pilame Hellman’s majonezą. Gerai išmaišome ir atidedame į šalį.
Iškepusią mėsą suvyniojame į foliją ir leidžiame pailsėti 5-10 minučių.
Troškinį pagardiname kreminiu sūriu Philadelphia, gerai išmaišome.
Į lėkštę dedame kelis šaukštus troškinio, keptą jautieną ir ėrienos šonkaulius. Papuošiame šviežiu čiobreliu.