Apie
Patarimai
Produktai
30 dienų brandinimo
60 dienų brandinimo
Marmurinė jautiena
Receptai
Restoranams
Mūsų mėsą galite rasti
lt
▼
en
Filadelfijos sumuštinis
Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
20 min
4 porcijos
Ingredientai
2 „Feel the Beef“ jautienos T-Bone kepsnių
4 dešrainių bandelių
Ghee sviesto
3 pievagrybių
1 paprikos
majonezo
Provolone sūrio
žiupsnelio druskos ir pipirų
šlakelio Vorčesterio padažo
aštraus jalapenų padažo
aitriosios paprikos
žalumynų
Gaminimo eiga
Brandintos jautienos kepsnius apkepame gerai įkaitintame ghee svieste, pagardiname druska, pipirais ir šlakeliu Vorčesterio padažo.
Išėmę mėsą, toje pačioje keptuvėje vėliau kepame pievagrybius, papriką.
Bandeles aptepame majonezu, uždedame gausiai Provolone sūrio, tuomet apkeptą jautieną ir daržoves ir dar truputį sūrio.
Sumuštinius dar apkepame kepsninėje ant picos akmens, apie 15 min.
Patiekiame su aštriu padažu, aitriąja paprika ir žalumynais.
Grįžti