Gaivūs takai su jautiena

Jautienos kumpio didkepsnis Jautienos kumpio didkepsnis
Laikas 20 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
Gaminimo eiga
  1. Svogūną supjaustome plonais griežinėliais ir mažame dubenėlyje sumaišome su baltojo vyno actu ir žiupsneliu druskos. Leidžiame pasimarinuoti.
  2. Avokadus sutriname šakute su žiupsniu druskos, šiek tiek pipirų ir pusės citrinos sultimis.
  3. Jautieną kepame įkaitintoje keptuvėje po 3 minutes iš abiejų pusių vidutiniškai keptam kepsniui.
  4. Keptuvėje, orkaitėje arba tiesiai ant dujinės viryklės ugnies pašildome tortilijų paplotėlius.
  5. Į karštą keptuvę, kurioje kepė kepsnys, dedame citrinos skilteles ir paskrudiname, kol paruduos.
  6. Iškepusį kepsnį supjaustome plonomis juostelėmis ir konstruojame takus į paplotelį dedame trintus avokadus, kepsnio juosteles ir marinuotų svogūnų. Ant viršaus patrupiname šiek tiek fetos, užpilame norimą kiekį mėgstamo čili padažo ir pabarstome smulkintais kalendros lapeliais. Patiekiame su keptomis citrinų skiltelėmis.
Grįžti