Gaminame tzatziki padažą: sutarkuojame agurką ir delnais nuspaudžiame susidariusį skystį.
Sumaišome tarkuotą agurką su graikišku jogurtu, smulkintu česnaku ir krapais, citrinos sultimis, druska bei pipirais.
Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus.Kambario temperatūros jautieną kepame po 4 minutes iš abiejų pusių. Jeigu turite, naudokite mėsos termometrą. Vidutiniškai iškeptos jautienos vidinė temperatūra bus apie 54 °C. Išėmę mėsą iš keptuvės, pabarstome druska ir pipirais, bei leidžiame jai pastovėti 5-10 min. Tuomet supjaustome kepsnį plonomis juostelėmis.
Orkaitę įkaitiname iki 100°C ir apie 5 min. pašildome pitas.
Supjaustome pomidorą, svogūną ir pasiruošiame salotos lapus.
Ant pitos dėliojame salotos lapus, pomidorus, svogūną bei jautienos juosteles. Gausiai pilame tzatziki padažo ir patiekiame su šviežio raudonėlio lapeliais.