Beriame persijotus miltus į dubenį, padarome duobelę ir į ją pilame kiaušinių trynius. Pamažu minkydami įdedame dar šiek tiek miltų ir žiupsnį druskos. Išminkius atidedame į šalį 10-15 minučių.
Ruošiame pagardą mėsai – gerai susmulkiname čili pipirą ir rozmariną. Keptuvę įkaitiname ir patepame sviestu. Ant sviesto gerai apkepiname smulkintas žoleles ir dedame jautieną. Apkepame iš abiejų pusių po kelias minutes. Iškepus susukame į foliją ir leidžiame pailsėti 10 minučių.
Ruošiame padažą: į smulkintuvą beriame juodąjį česnaką, negailime druskos ir pipirų, pilame trynius. Viską gerai sumalame iki vientisos masės su sauja parmezano.
Gaminame virtinukus – pjauname gabalėlį tešlos, paridename ant stalo ir supjaustome mažais gabalėliais. Kiekvieną jų braukiame per tarką ir dedame į verdantį, pasūdytą vandenį. Verdame 3-4 minutes.
Pakaitiname keptuvę, dedame išvirusius virtinukus. Nukėlus nuo ugnies pilame česnako ir trynių padažą, beriame smulkintą jautieną. Viską pagardiname parmezanu.