Į įkaitiną keptuvę įpilame šlakelį alyvuogių aliejaus, suberiame pjaustytas česnako skilteles ir smulkintą šviežią čiobrelį. Lengvai apkepame ir įpilame raudonojo vyno. Šildome padažą, kol nugaruos apie 30 % skysčio.
Daržoves apšlakstome alyvuogių aliejumi, pagardiname druska ir pipirais.
Jautienos nugarinę apie 20-30 min. palaikome kambario temperatūroje. Vėliau aptepame aliejumi ir kepame iki 200°C laipsnių įkaitintoje kepsninėje apie 3 minutes iš kiekvienos pusės (arba kol vidinė temperatūra pasieks 53°C).
Kepsninėje apkepame virtus aštuonkojo čiuptuvus ir sezonines daržoves. Jautienai iškepus leidžiame jai pailsėti ir tuomet supjaustome bei apibarstome druska ir pipirais.