Padažui kubeliais supjaustykite šoninę, svogūnus, česnaką, pakepinkite aliejuje bei sudėkite lauro lapus ir smulkintą čiobrelį. Tuomet supilkite raudonąjį vyną, nugarinkite, įpilkite šiek tiek sultinio ir viską patroškinkite. Vėliau įpilkite paruoštos juodos kavos, įtarkuokite šokolado bei pagardinkite druska ir pipirais.
Svogūnus ir morką supjaustykite kubeliais, truputį pakepinkite, suberkite išvirtas perlines kruopas, užpilkite baltu vynu. Jam nugaravus, supilkite vištienos sultinį, o pabaigoje apibarstykite parmezano sūriu.
Daržoves pakepinkite ant grotelių, pagardinus druska ir pipirais. Tą patį padarykite su jautienos antrekotais, kiekvieną pusę apkepdami po 3 min. Iškeptus kepsnius patiekite su keptomis daržovėmis, kruopų rizotu bei viską gausiai apliekite padažu.