Jautieną supjaustome maždaug 1 cm pločio kubeliais.
Morkas, salierą ir svogūną supjaustome mažais kubeliais.
Puode įkaitiname aliejų, sudedame jautieną ir apkepiname kelias minutes. Apkeptą mėsą atidedame.
Į puodą pilame dar šiek tiek aliejaus, suberiame morkas, salierą, svogūną ir maišydami kepiname kelias minutes. Įtarkuojame česnaką ir kepiname dar minutę.
Į puodą grąžiname mėsą, beriame druskos, pipirų, čiobrelio. Viską išmaišome.
Kai viskas užverda, sumažiname kaitrą, kad vos burbuliuotų, uždengiame puodą ir kaitiname ant mažos kaitros apie valandą. Baigiant virti įmaišome žirnelius.
Išverdame bulves, sutriname jas su sviestu, pienu, druska ir pipirais.
Į kepimo skardą supilame troškinį, ant viršaus dedame bulvių košę, paviršių išlyginame šaukštu.