Apie
Patarimai
Produktai
30 dienų brandinimo
60 dienų brandinimo
Marmurinė jautiena
Receptai
Restoranams
Mūsų mėsą galite rasti
lt
▼
en
Jautienos ir kopūstų stir fry
Jautienos kumpio didkepsnis
30 min
3 porcijos
Ingredientai
1 pakuotės „Feel the Beef“ 30 dienų brandintos jautienos kumpio didkepsnio
200 g kopūsto
2 vidutinių morkų
2 skiltelių česnako
2 cm ilgio imbiero šaknies
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Ryžių | Patiekimui
Svogūnų laiškų | Patiekimui
Sezamų sėklų | Patiekimui
Padažui reikės:
60 ml sojų padažo
30 ml vandens
1 v. š. ryžių acto
1 v. š. kepintų sezamų aliejaus
2 a. š. rudojo cukraus
1 a. š. sezamų sėklų
Pipirų
Gaminimo eiga
Juostelėmis supjaustome jautieną. Taip pat plonomis juostelėmis supjaustome kopūstą ir morkas, susmulkiname česnaką ir imbierą.
Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus ir apkepame jautienos juosteles po kelias minutes iš abiejų pusių.
Į keptuvę sudedame smulkintą česnaką bei imbierą, pamaišome ir kepame dar kelias minutes.
Į keptuvę dedame kopūstą bei morkas. Gerai išmaišome ir kepame apie 5–7 minutes.
Sumaišome visus padažo ingredientus ir pilame į keptuvę. Dar kartą viską išmaišome ir kaitiname dar kelias minutes.
Patiekiame su ryžiais, smulkintais svogūnų laiškais ir sezamų sėklomis.
Grįžti