Jautienos ir šoninės kąsneliai su mėlynojo pelėsinio sūrio padažu
Ingredientai
- 2 „Feel the Beef“ jautienos kepsniai „Minutė“
- 150 g rūkytos plonai pjaustytos šoninės
- 100 g mėlynojo pelėsinio sūrio
- 100 g graikiško jogurto
- 50 g majonezo
- 1 česnako skiltelė
- 1 a. š. Vorčesterio padažo
- Druska, pipirai
- Petražolės | Patiekimui
Gaminimo eiga
- Jautieną supjaustome stambiais kubeliais.
- Kiekvieną jautienos gabalėlį apsukam šoninės juostele ir sutvirtiname mediniais pagaliukais.
- Kepame 200°C orkaitėje 15 minučių.
- Indelyje sumaišome visus padažo ingredientus: mėlynąjį pelėsinį sūrį, graikišką jogurtą, majonezą, trintą česnaką, Vorčesterio padažą, druską ir pipirus.
- Iškepusius jautienos kąsnelius patiekiame su paruoštu padažu, pabarstome smulkintomis petražolėmis.
Grįžti