Į ketaus keptuvę suberiame saujelę žaliųjų pipirų ir kaitiname, kol pradės spragsėti. Tuomet supilame brendį ir kaitiname, kol nugaruos alkoholis.
Įpilame šaukštą sojų padažo ir šaukštą Vorčesterio padažo.
Užkaitiname, supilame grietinėlę, viską gerai išmaišome ir verdame nuolat maišydami ant silpnos kaitros, leisdami padažui sutirštėti. Kepsninę įkaitiname iki 200–250°C.
Jautienos išpjovą išimame iš pakuotės ir leidžiame pastovėti kambario temperatūroje apie 20–30 minučių. Tuomet aptepame aliejumi ir kepame tiesioginėje kaitroje po 2–3 minutes iš kiekvienos pusės.
Išėmę mėsą iš kepsninės pagardiname druska ir pipirais bei paliekame „pailsėti“ apie 10 minučių.
Dubenyje sumaišome supjaustytas salotas bei pomidorus, pagardiname druska, pipirais bei šlakeliu aliejaus. Majonezą sumaišome su pora sutarkuotų česnako skiltelių, įspaudžiame citrinos sulčių ir įpilame šiek tiek aliejaus.
Į lėkštę dedame salotų, jas apšlakstome paruoštu aioli. Greta sudedame jautienos išpjovą ir užpilame žaliųjų pipirų padažu.