Gaminimo eiga
- Jautienos kepsnelius pabarstome druska ir pipirais.
- Obuolius supjaustome skiltelėmis.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame jautienos kepsnelius ir kepame ant didelės kaitros po 2 minutes iš abiejų pusių. Apkeptą mėsą atidedame.
- Į keptuvę beriame obuolių skilteles, maišydami apkepiname kelias minutes ir atidedame.
- Į keptuvę įtarkuojame česnaką ir trumpai apkepiname. Pilame sultinį, dedame medų, abiejų rūšių garstyčias, žoleles ir maišydami pakaitiname keletą minučių.
- Indelyje sumaišome vandenį su krakmolu ir supilame į padažą. Intensyviai maišome, kol padažas sutirštėja.
- Į keptuvę prie padažo grąžiname jautieną ir obuolius.
- Uždengiame keptuvę dangčiu, sumažiname ugnį, kad padažas vos burbuliuotų ir troškiname viską 15 minučių.
Šį patiekalai tobulai papildys švelni bulvių košė ir lapinės salotos.