1 „Feel the Beef“ brandintos jautienos kepsnio „Topside“
1 vienetas čiabatos (šviesios)
3 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas šalotinių svogūnų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 vienetas kiaušinių trynių
1 sauja kaparėlių
1 šaukštas rudojo cukraus
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šlakelis vorčesterio padažo
1 šlakelis balzaminio acto
pagal skonį nealkoholinio alaus
pagal skonį grūdėtųjų garstyčių
pagal poreikį sviesto
pagal skonį tabasko padažo
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Gaminimo eiga
Duoną supjaustome riekelėmis, pagardiname alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Šaunam į 180 laipsnių orkaitę, kol gražiai apskrus.
Smulkiai sukapojame šalotinį svogūną. Mėlynąjį svogūną ruošiame karamelizavimui – supjaustome pusmėnuliais. Į keptuvę dedame šaukštą sviesto ir gerai įkaitiname. Beriame svogūnus, pilame alaus, rudojo cukraus ir gerai pakepiname, kol karamelizuosis.
Jautieną sukapojame labai mažais gabalėliais. Ruošiame mėsos marinatą: dedame smulkintą šalotinį svogūną, kaparėlių, grūdėtų garstyčių, vieną trynį, pilame Vorčesterio ir tabasko padažo, balzamiko acto. Pagardiname druska, pipirais ir gerai išmaišome su mėsa.
Jautienos tartarą dedame į lėkštę, papuošiame marinuotais agurkėliais, rozmarinų druska ir skrebučiais.