Jautienos troškinys su chorizo dešra
Ingredientai
- 600 g brandintos „Feel the Beef“ jautienos troškinimui
- 1 čioriso dešrelė
- 3 svogūnai
- 1 l jautienos sultinio
- 0,2 l tamsaus alaus
- 1 v. š. sojų padažo
- Alyvuogių aliejus
- 1 v. š. klevų sirupo
- 1 v. š. kukurūzų krakmolo
- 1 v. š. šalto vandens
- Druska, pipirai
- Čiobrelio šakelė
- 7-8 skiltelės česnako
Gaminimo eiga
- Keptuvėje apkepame svogūnus, česnakus, čiobrelio šakelę, supilame sojų padažą. Keptuvės turinį perkeliame į puodą.
- Keptuvėje apkepiname jautieną bei čioriso dešrelę.
- Į puodą su apkeptais svogūnais dedame mėsą, pilame jautienos sultinį ir alų. Verdame apie 1 val.
- Nedideliame dubenyje sumaišome kukurūzų krakmolą ir šaltą vandenį ir gerai išmaišę supilame į troškinį.
- Supilame klevų sirupą ir gerai viską išmaišome.
- Patiekiame su bulvių koše.
Grįžti