Ryžius išverdame iš vakaro pagal instrukcijas ant pakuotės.
Jautienos marinatui sumaišome šaukštelį majonezo, šlakelį sojų padažo ir miltus. Viską išmaišome, užpilame ant jautienos ir paliekame pastovėti.
Kepsninę įkaitiname iki 200 °C ir joje įstatome gilią „Wok“ stiliaus keptuvę.
Įpilame alyvuogių aliejaus ir nuolat maišydami apkepame išplaktus kiaušinius. Tuomet juos išimame ir keptuvėje apkepame juostelėmis pjaustytą jautieną.
Keptuvėje apkepame smulkintą česnaką, pjaustytą šalotinį svogūną, imbiero šaknį, papriką ir morkas. Pagardiname druska ir pipirais.
Ant kepamų daržovių suberiame išvirtus ryžius ir nuolat maišydami kepame apie 5 minutes.
Sudedame keptą jautieną, kiaušinius bei žirnelius. Užpilame sezamų aliejaus, austrių ir sojų padažų. Viską išmaišome, pakepame keletą minučių ir užberiame svogūnų laiškų.