Jautieną, paprikas ir svogūną supjaustome plonomis juostelėmis.
Paruošiame padažą: indelyje sumaišome visus ingredientus.
Keptuvėje gerai įkaitiname aliejų, dedame jautieną (būtų gerai, kad jautienos gabalėliai per daug nesiliestų, todėl galima kepti dalimis. Kepant tokiu būdu mėsa apskrus, o ne išsitroškins). Mėsą kepame keletą minučių ant didelės kaitros pavartydami, kol jautienos gabalėliai gražiai apskrunda. Apkepusią mėsą atidedame.
Keptuvėje įkaitiname dar šiek tiek aliejaus, dedame svogūną ir paprikas, maišydami kepiname kelias minutes. Įtarkuojame česnaką ir kepiname dar minutę.
Į keptuvę grąžiname jautieną, supilame padažą ir maišydami kaitiname kelias minutes, kol padažas sutirštėja.
Patiekiame pabarstę sezamų sėklomis.
Kaip garnyras puikiai tinka virti ryžiai arba kiaušininiai makaronai.