Įkaitiname keptuvę ir išlydome 2 v. š. sviesto. Kepame kambario temperatūros jautienos kepsnius ant didesnės kaitros po 3–5 minutes iš abiejų pusių. Kad jautiena netaptų kieta, svarbu jos neperkepti, kepdami po 3 minutes iš abiejų pusių turėsite vidutiniškai iškeptą jautieną, o kepdami po 5 minutes iš abiejų pusių turėsite pilnai iškeptą jautieną. Iškepusią jautieną pabarstome druska ir atidedame kelioms minutėms, po to supjaustome kubeliais.
Į tą pačią keptuvę dedame likusį sviestą, smulkintą česnako skiltelę ir saujelę smulkintų petražolių. Pakepiname apie minutę viską maišydami.
Į keptuvę suberiame miltus ir dar apie minutę maišydami pakaitiname.
Į keptuvę po truputį pilame pieną ir nuolat maišome. Įberiame žiupsnelį druskos ir nuolat maišydami pakaitiname dar apie 5 min., kol padažas sutirštėja.
Į padažą beriame tarkuotus sūrius ir maišome, kol šis išsilydo.
Į paruoštą padažą dedame makaronus, jautienos gabalėlius ir viską gerai išmaišome.