Makaronai su steiko juostelėmis, pomidorais ir feta
Jautienos sprandinė
20 min
2 porcijos
Ingredientai
1 „Feel the Beef“ jautienos sprandinės kepsnys
Aliejus kepimui
Druska, pipirai
1 skiltelė česnako
Sauja vyšninių pomidorų
200 g makaronų
50 g fetos
50 g gražgarsčių
Gaminimo eiga
Labai gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi. Dedame kambario temperatūros jautienos kepsnį ir kepame ant didelės kaitros 8 minutes, kas minutę apversdami. Jei norite pilnai iškepusios jautienos, kepkite 12 minučių.
Iškepusią jautieną išimame iš keptuvės, pabarstome druska ir pipirais bei prieš pjaustydami leidžiame 5 minutes „pailsėti“.
Pasūdytame vandenyje išverdame makaronus.
Į keptuvę pilame šlakelį alyvuogių aliejaus, įtarkuojame česnaką ir pakepiname minutę.
Sudedame perpus perpjautus vyšninius pomidorus ir kepiname dar kelias minutes, kol pomidorai šiek tiek suminkštėja. Į keptuvę suberiame išvirtus makaronus, viską išmaišome ir pabarstome druska bei pipirais.
Jautieną supjaustome juostelėmis, dedame į keptuvę su makaronais, išmaišome.
Makaronus dedame į lėkštes, ant viršaus užtrupiname fetos ir uždedame gražgarsčių.