Dideliame inde įkaitinkite aliejų, suberkite smulkintą svogūną, smulkiai kapotą česnaką, nuskustas ir nedideliais kubeliais pjausytas morkas bei tokio pat dydžio kubeliais pjaustytas paprikas. Kepinkite apie 10 min., kol daržovės suminkštės. Paskaninkite druska ir pipirais, sudėkite pomidorų tyrę ir ryžius. Maišykite kaitindami 2-3 min, kol ryžiai taps permatomi.
Padidinkite kaitrą ir įpilkite 75 ml jautienos sultinio. Nesustodami maišykite, kol pusė sultinio nugaruos, tada sudėkite maltą mėsą ir kepindami sumaišykite su ryžiais ir daržovėmis.
Sumažinkite kaitrą, sukrėskite konservuotus pomidorus, prieskonius, supilkite Vusterio padažą ir pusę likusio sultinio, užvirkite.
Dabar po truputį pilkite likusį sultinį ir pieną, nuolat maišydami, kol troškinys ims tirštėti ir išvirę ryžiai bus al dente. Užtruksite 40-50 min.
Kai ryžiai bus al dente tekstūros, ant viršaus tolygiai paskleiskite tarkuotą mocarelos sūrį ir šaukite kepimo indą į 220 °C temperatūros orkaitę. Kepkite 10-15 min., kol sūris ištirps ir gražiai pagels.