Pagardiname druska, pipirais, ir kepame ant nedidelės kaitros apie 20 min., kol svogūnai karamelizuosis. Perdedame juos į atskirą dubenėlį, apšlakstome balzaminiu actu.
Keptuvėje vėl įkaitiname 2 šaukštus aliejaus ir 2 šaukštus sviesto. Riebaluose apkepiname brandintos jautienos kepsnius: po 1 min. iš abiejų pusių ant stiprios kaitros, tada po 2 min. iš abiejų pusių sumažinę kaitrą.
Kepsnius perkeliame į lėkštę, pabarstome druska, pipirais, uždengiame folija ir paliekame keletą minučių pastovėti.
Tuo metu skrudintuve arba ant sausos keptuvės paskrudiname mėsainių bandeles.
Ant apatinės puselės uždedame keletą salotų lapų, bazilikų lapelių, tada – karamelizuotų svogūnų, ant jų – plonomis riekelėmis supjaustyto brandintos jautienos kepsnio „Minutė“. Pagardiname šaukštu spanguolių uogienės ir apvožiame viršutine bandelės pusele.