Mėsainis su brandinta jautiena

Smulkinta jautiena Smulkinta jautiena
Laikas 30 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
  • 320 g „Feel the Beef“ smulkintos sauso brandinimo jautienos
  • 2 mėsainių bandelių
  • 200 g čederio
  • 100 g karamelizuotų svogūnų
  • Šlakelio grietinėlės
  • Šlakelio žuvies padažo
  • Šlakelio alyvuogių aliejaus
  • Ryšulėlio saulėgrąžų daigų
  • 0,5 a. š. rūkytos paprikos
  • 0,5 a. š. druskos ir maltų juodųjų pipirų
Gaminimo eiga
  1. Į smulkintą sauso brandinimo jautieną suberiame rūkytą papriką, druską ir pipirus. Įpilame šlakelį žuvies padažo ir viską gerai išmaišome. Suformuojame paplotėlius, abi puses aptepame aliejumi ir paliekame pastovėti pusvalandį.
  2. Kepsninę įkaitiname iki 200 °C ir tiesioginėje kaitroje apkepame jautienos paplotėlius po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
  3. Toje pačioje kepsninėje apkepame mėsainių bandeles.
  4. Į įkaitintą keptuvę įpilame šlakelį grietinėlės, suberiame tarkuotą sūrį ir nuolat maišydami jį išlydome.
  5. Ant mėsainio bandelės apatinės dalies dedame gausiai saulėgrąžų daigų, jautienos paplotėlį, ant jo užpilame lydyto sūrio, uždedame karamelizuotus svogūnus ir viską uždengiame viršutine mėsainio bandelės pusele.
Grįžti