Mėsainis su brandinta jautiena ir kietuoju sūriu

Maltiniai mėsainiams Maltiniai mėsainiams
Laikas 15 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
Gaminimo eiga
  1. Pomidorus supjaustykite stambesniais griežinėliais. Bandelę galite perpjauti pusiau ar išilgai.
  2. Jautienos maltinius pagardinkite druska ir pipirais, kepkite grilyje 200-225 °C po 3-4 minutes iš abiejų pusių. Kai apversite ant antros pusės, pakepkite 2 minutes ir uždėkite sūrį.
  3. Pašildykite mėsainio bandeles. Ant apatinės bandelės dalies užtepkite majonezo, dėkite gražgarsčių lapelius, pomidoro griežinėlius, apkeptą brandintos jautienos paplotėli su sūriu.
  4. Ant sūrio uždėkite barbekiu padažo ir uždenkite viršutinės bandelės dalimi.
Grįžti