Mėsą išimame iš pakuotės ir palaikome 20-30 minučių kambario temperatūroje, o tuomet aptepame aliejumi.
Įkaitiname kepsninę iki 200-220 °C, ant tiesioginės kaitros sudedame mėsą ir kepame 2-3 minutes iš kiekvienos pusės arba kol vidinė temperatūra pasieks 53°C.
Mėsai iškepus, leidžiame jai pailsėti 5-10 minučių.
Kepsninėje po keletą minučių iš abiejų pusių apkepame ir pitas.
Į dubenį suberiame smulkintus pomidorus, svogūną, kapotą kalendrą, aitriąją papriką, įpilame vynuogių acto, įberiame cukraus, žiupsnelį druskos, pipirų bei raudonėlio ir viską gerai išmaišome.
Mėsai pailsėjus, ją supjaustome plonomis juostelėmis ir pagardiname druska bei pipirais.
Pitas perpjauname pusiau ir į vidų sudedame jautieną bei pomidorų salsą.