Kepsnius paruošiame kepimui: valandą prieš kepant ištraukiame iš šaldytuvo, nusausiname popieriniais rankšluosčiais ir iš abiejų pusių pabarstome druska ir pipirais.
Kepsninę paruošiame kepti netiesioginėje kaitroje ±100 laipsnių temperatūroje. Dedame kepsnius ir kepame apie pusvalandį – kol vidinė mėsos temperatūra pasieks apie 50 laipsnių.
Geriausia naudoti mėsos termometrą, nes tikslus kepimo laikas labai priklauso nuo kepsnio dydžio ir storio.
Vidinei mėsos temperatūrai pasiekus 50 laipsnių ištraukiame kepsnius, dedame į lėkštę, uždengiame folija ir leidžiame pailsėti 10 minučių. Tuo metu paruošiame kepsninę kepti tiesioginėje kaitroje – 250 laipsnių temperatūroje su ketaus grotelėmis (ketaus grotelės reikalingos norint juodų juostelių ant kepamo produkto). Kepame kepsnius po minutę iš abiejų pusių.
Paruošiame česnakinį žolelių sviestą: minkštą sviestą sumaišome su trintu česnaku, smulkintomis žolelėmis, druska ir pipirais.