Apie
Patarimai
Produktai
30 dienų brandinimo
60 dienų brandinimo
Marmurinė jautiena
Receptai
Restoranams
Mūsų mėsą galite rasti
lt
▼
en
Brandintos jautienos šašlykas su eringi grybais
Jautienos kumpio didkepsnis
6,5 val
6-8 porcijos
Ingredientai
5 „Feel the Beef“ brandintos jautienos kumpio didkepsbio [Round steak]
500 g eringi grybai
Šlakelis alyvuogių aliejaus
Druska, pipirai
Marinatas:
60 ml Worčesterio padažo
60 ml sojų padažo
60 ml alyvuogių aliejaus
4 skiltelės trinto česnako
2 šaukštai dijono garstyčių
2 šaukštai citrinos sulčių
1 šaukštas rudo cukraus
1 šaukštelis juodųjų pipirų
1 šaukštelis raudonėlio
1 šaukštelis trintų kalendros sėklų
2-3 sulaužyti lauro lapai
Gaminimo eiga
Jautieną supjaustome kubeliais ir marinuojame 6 – 12 valandų. Labai patogu naudoti užtraukiamą plastikinį maišelį.
Grybus nuplauname, supjaustome į 2-3 dalis. Pašlakstome aliejumi, pagardiname druska ir pipirais.
Mėsą ir grybus smeigiame ant iešmų. Vartydami kepame virš karštų žarijų apie 10 minučių iki 55 – 60°C vidinės mėsos temperatūros.
Patiekiame su mėgstamu padažu. Šį kartą – chimichurri.
Grįžti