Padažui reikės:
Kepsninę įkaitinkite iki 200-220 laipsnių, tiesioginėje kaitroje. Sudėkite į dubenį krevetes, tarkuotas česnako skilteles, šiek tiek „Saudos“ druskos, pipirų, čiobrelio ir išspauskite pusę laimo sulčių bei įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus. Tuomet viską išmaišykite ir palikite marinuotis apie 20 minučių.
Kol marinuojasi krevetės – pasigaminkite padažą. Į dubenėlį dėkite 3 šaukštus Vilniaus „Naminio“ majonezo, pomidorų pastą, garstyčias, įspauskite laimo sulčių ir pagardinkite maltomis saldžiomis bei rūkytomis paprikomis. Viską išmaišykite ir palikite pastovėti, kad visi skirtingi skoniai geriau susijungtų.
Galiausiai, „Feel the beef“ jautienos paplotėlius aptepkite aliejumi iš abiejų pusių ir pagardinkite druska bei pipirais. Įkaitintoje kepsninėje (geriau ant ketaus grotų) kepkite mėsą ir krevetes po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Likus 2 minutėms, ant mėsos uždėkite porą gabalėlių čederio sūrio ir pašildykite bandeles.