Sumuštinis su jautienos steiko juostelėmis
Ingredientai
- 200 g „Feel the Beef“ jautienos antrekoto
- 3 mėsainių bandelių
- 200 g džiovintų spanguolių
- 150 ml raudonojo vyno
- 50 ml balzaminio acto
- 50 g rudojo cukraus
- žiupsnelio druskos ir pipirų
- 200 g baltojo pelėsinio sūrio
- 100 g kreminio sūrio
Gaminimo eiga
- Į puodą sudedame spanguoles, supilame raudonąjį vyną, balzaminį actą, suberiame cukrų ir paverdame, kol skystis beveik visai išgaruos.
- Jautienos kepsnius apkepame kepsninėje, pagardindami prieskoniais. Bandeles pašildome ant grotelių ir aptepame kreminiu sūriu.
- Į bandelių vidų pirmiausiai dedame jautienos juostelių, tuomet pelėsinio sūrio riekelių ir grąžiname į kepsninę pašildyti, kol sūris išsilydys.
- Pabaigoje sudedame fermentuotas spanguoles.
Grįžti