Camembert sūrio viršų įpjaustome linijomis kvadratėliais. Aptepame alyvuogių aliejumi, smulkintu česnaku, pabarstome druska, pipirais, pomidorų ir žolelių prieskonių mišiniu, aptepame spanguolių uogiene ir dedame ant kepimo popieriumi išklotos formos.
Šparagines pupeles pabarstome druska, pipirais, pomidorų ir žolelių prieskonių mišiniu. Imame po keletą pupelių ir apsukame jas šonine. Dedame šalia sūrio ant kepimo popieriumi išklotos formos.
Dedame į 180 laipsnių orkaitę ir kepame 20 minučių. Iki kepimo pabaigos likus 5 minutėms, šalia įdedame kepti pesto padažu apteptas prancūziško batono riekeles.
Į gerai įkaitintą keptuvę dedame sviestą, peiliu traiškytas česnako skilteles bei kambario temperatūros jautienos kepsnius ir kepame ant didelės kaitros 6 – 8 minutes, kas minutę apversdami. Tikslus kepimo laikas priklauso nuo naudojamo kepsnio storio ir norimo iškepimo lygio. Norėjau vidutiniškai keptų steikų, tad mėsą kepiau apie 7 minutes.
Iškepusią mėsą pabarstome druska, pipirais ir, jei norisi papildomo skonio akcento, vištienai ir kepsniams skirtu prieskonių mišiniu. Iš karto nepjaustome, leidžiame pastovėti kambario temperatūroje 5 minutes. Po to supjaustome kepsnius juostelėmis.
Gražiai išdėliojame steiko juosteles bei kitus paruoštus priedus ant didelės lentos ar formos. Toliau jau kiekvienas valgytojas dedasi tai, kiek ir ko nori sau į lėkštes.